خدمات بنیاد شهید ۱۰۰ درصد الکترونیکی انجام می‌شود
خدمات بنیاد شهید ۱۰۰ درصد الکترونیکی انجام می‌شود

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه ۱۸ اسفندماه در مصلی امام (ره) ضمن گرامیداشت روز ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا گفت: پیروزی انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران در دفاع مقدس در برابر آماج حملات همه جانبه نظامی دشمنان این […]

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه ۱۸ اسفندماه در مصلی امام (ره) ضمن گرامیداشت روز ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا گفت: پیروزی انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران در دفاع مقدس در برابر آماج حملات همه جانبه نظامی دشمنان این ملت و در ادامه آن پیروزی ملت بزرگ ایران در عرصه‌های مختلف رسانه‌ای و تحریم‌های اقتصادی امروز، بدون روحیه ایثار، گذشت، فداکاری و ایستادگی میسر نمی‌شد.

وی به پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به پشتوانه ایثار ملت اشاره کرد و افزود: این ملت به جای این که به قبیله و حزب و خودش فکر کند به آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی و ایرانی فکر کرد و این روحیه را در دوران زرین دفاع مقدس به اوج رساند.

قاضی زاده هاشمی گفت: دنیا کم جنگ تجربه نکرده و تعداد کشته شدگان در جنگ‌های دنیا هم بسیار بیشتر از شهدای ما در دوران دفاع مقدس است، اما چطور از دفاع مقدس و شهدای ما امروز در عرصه تاریخ به عنوان دورانی درخشان ذکر می‌شود، دلیل این چیزی نیست جز روحیه ایثار و شهادت بی وصف رزمندگان ما و ایثار و شهادت برای هدفی بالاتر و آنچه عزت به این دهد فداکاری برای اررزش‌های الهی و ایستادگی در برابر ظلمی جهانی است.

معاون رییس‌جمهور با تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن همیشگی یاد شهدا تاکید کرد: حکمتی که در پشت این مساله کلان هست این است که ذکر شهدا نه فقط پاسداشت نام یک فرد است بلکه از روش و الگوی زندگی او و قهرمانی که به جوانان عرصه می‌کنیم، نام می‌بریم و این باعث زنده ماندن آرمان‌های اسلامی ماست و باعث می‌شود تلاش کنیم تا به آرمان‌هایمان برسیم.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن یادآوری ۲۲ اسفند به عنوان «روز شهید» تصریح کرد: یاد شهدا حرکت و امیدآفرین است، دو وظیفه بزرگ به عهده بنیاد شهید است: یک تکریم خانواده عزتمند شهید است که ایثارگری خود را نشان داده و وظیفه دوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

قاضی زاده هاشمی گفت: بنیاد شهید باید یک سازمان فکری انقلابی باشد تا مسئولیت‌های عمومی همگان را در قبال خانواده‌های ایثارگران یادآوری کند. در گذشته به تدریج بنیاد شهید به یک سازمان خدماتی تبدیل شده بود، اما در دولت سیزدهم تلاش بر این شد تا با بازطراحی مجموعه فعالیت ها، ساختارش تا حدی به ریل اصلی مد نظر امامین انقلاب بازگردد. تلاش دو ساله ما این بوده نهادی راهبردی، تمدن ساز و بیمه کننده انقلاب اسلامی ایجاد کنیم و در این مسیر لازم بود آگاهی بخشی عمومی صورت بگیرد.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر تشکیلات شورای مشاوران اجرایی ایثارگران در تمام دستگاه‌های اجرایی تقویت و میز خدمت در استان‌ها فعال شد. دیدار با ۵۰ هزار نفر در قالب پویش «سلام شهید» از دیگر دستاورد‌ها بود.

رییس بنیاد شهید ادامه داد: تغییر ساختار بنیاد شهید باعث شد ما بتوانیم از دستگاه‌های مختلف در جهت نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت مطالبه گری داشته و درخواست گزارش کار کنیم که این گزارش‌ها برای عالی‌ترین مقام اجرایی کشور ارسال شد. تلاش ما این شد که به تمامی دستگاه‌هایی که در صف اول خدمت رسانی به ایثارگران هستند یادآوری شود بنیاد شهید جانشین شما نیست و همین‌ها باعث شد طی دو سال گذشته مجموعه خدمات دولت در این بخش‌ها با رشد ۳۰۰ درصدی همراه باشد.

معاون رییس‌جمهور تاکید کرد: بنیاد شهید یک دستگاه اجرایی بود که لازم بود یکپارچه سازی خدمات برای آن اتفاق بیفتد، در این مسیر بنیاد شهید در عرصه ارائه خدمات به جامعه مخاطب خود زیرساخت‌های الکترونیک را فراهم کرد و امروز ۱۰۰ درصد خدمات این نهاد در بستر الکترونیک ارائه می‌شود.

وی همچنین اظهار کرد: بحث مردمی سازی نیز از اهداف دیگر بنیاد شهید بود و در این مسیر از نخبگان جامعه ایثار و شهادت بهره بردیم. همچنین تاکنون بیش از ۱۴ هزار یادواره شهدا توسط مردم در یک سال برگزار و سیاست واگذاری امور به مردم و مردم سازی عملیاتی شد.