در روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که دو معلم در برابر دوربین میگفتند: «سکوت و بغض یک جایی باید شکسته میشد، چون «اخراج» حکم عادلانهای نبود. ما تمام توان خود را گذاشتیم چون عاشق شغل خود بودیم و سعی کردیم متفاوت باشیم و بچهها را عاشق مدرسه کنیم. از لحظات تلخ و شیرین معلمی گفتیم تا به همه نشان دهیم کار ما چقدر سخت و حساس است.»
برخورد قانونی با معلمهایی که حقوق خصوصی دانشآموزان را نقض میکنند
این در حالی است که علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تکذیب ادعای این دو معلم مبنی براخراجشان، معلم بلاگری را «ممنوع» دانست و گفت: معلم بلاگر موضوعی است که اخیراً مطرح شده و با توجه به توسعه فناوری و شبکههای اجتماعی این کار «ممنوع» است، زیرا حریم خصوصی دانش آموز محترم است و باید توسط خانواده و نظام تعلیم و تربیت در مدرسه حفظ شود.
وی دانش آموز را معصوم و پاک خواند و افزود: دانشآموز آسیبپذیر و در دفاع از حقوق خود ضعیف است، زیرا بلوغ ندارد و سنش کم است. بنابراین، اگر معلمان در فضایی به عنوان معلم بلاگر فعالیت داشته باشند و حقوق خصوصی دانشآموز را نقض کنند طبق قانون برخورد می شود چراکه موظف به حفظ حقوق کودکان در آموزش و پرورش هستیم.
هشدار؛ کسی حق ندارد حریم دانشآموز را بشکند
سخنگوی آموزش و پرورش در توضیح اخراج این دو معلم بلاگر عنوان کرد: ما آنها را اخراج نکردهایم بلکه به «اخطار» دادهایم که فضا و حریم خصوصی دانشآموز و خانواده دانشآموز محترم است؛ کسی حق ندارد حریم دانش آموز را بشکند. کودک نیاز به مدافع دارد و بهترین مدافع خانواده و دستگاه تعلیم و تربیت است.
وی تاکید کرد: هشدار میدهیم، در بستر قانون رسیدگی به تخلفات اداری معلمان و کارمندان که مصوب نهادهای قانونگذار است. اگر کسی حریم و حقوق دانشآموز را نقض کند، مطابق قانون برخورد میکنیم.
فرهادی پیشتر در رابطه با فعالیت معلم بلاگرها گفته بود: آموزش و پرورش به هیچ معلمی مجوز آموزش در فضای وبلاگی را نداده و شبکه شاد تنها بستر امن و شناسنامهدار برای تعامل معلمان با دانشآموزان است.