بررسی اثرات افزایش نرخ ارز ترجیحی بر بازار گوشت؛ از رشد هزینه‌های تولید تا شوک قیمتی
بررسی اثرات افزایش نرخ ارز ترجیحی بر بازار گوشت؛ از رشد هزینه‌های تولید تا شوک قیمتی

تغییر نرخ ارز ترجیحی از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان موضوعی است که این‌روز‌ها باعث نگرانی تولیدکنندگان شده است؛ رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور می‌گوید این موضوع افزایش شدید هزینه‌های تولید را به همراه خواهد داشت و باعث ایجاد شوک قیمتی دیگری بر بازار گوشت می‌شود. نگاهی به وضعیت گوشت […]

تغییر نرخ ارز ترجیحی از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان موضوعی است که این‌روز‌ها باعث نگرانی تولیدکنندگان شده است؛ رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور می‌گوید این موضوع افزایش شدید هزینه‌های تولید را به همراه خواهد داشت و باعث ایجاد شوک قیمتی دیگری بر بازار گوشت می‌شود.