وی با بیان اینکه در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه سعی کردیم نظرات و نکات دستگاههای مختلف را بشنویم افزود: ما میزبان رئیسجمهور و تعدادی از وزرا، رئیس مجلس و برخی نمایندگان و تعدادی از مسؤولان دستگاه قضا بودیم و نکات آنان را شنیدیم؛ نظرات ما به مجلس ارجاع شده تا ابهامات و ایرادات رفع شود.
طحان نظیف گفت: اصل بسیاری از احکام مورد پذیرش ما قرار گرفت اما برخی از اجزا ایراد داشت که باید در مجلس رفع شود. وی ادامه داد: در فصل سوم این لایحه که درباره اصلاح ساختار بودجه بود، احکام مختلفی پیشبینی شده است که ابهاماتی دارد و باید مرتفع شود.
رد مصوبه کاهش خدمت سربازی
سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: نسبت به بحث مولدسازی داراییهای دولت هم یکسری ایرادات وجود دارد که مجلس باید برطرف کند؛ همچنین حکمی درباره بهبود مشکل ناترازی گاز در فصول سرد سال پیشبینی شده بود که حکم خوبی بود و مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفت.
طحان نظیف اظهار کرد: حکم دیگری در لایحه برنامه هفتم توسعه و در مجلس به تصویب رسیده بود که درباره افزایش ظرفیت پزشکی تخصصی بود که ابهام عبارتی داشت و باید اصلاح شود.
وی افزود: لایحه موافقتنامه ایران و بلاروس برای ارتقای بازرگانی دوجانبه برخلاف شرع اسلام و قانون اساسی شناخته نشد. وی همچنین درباره لایحه عفاف و حجاب گفت: برخی از ابهامات این لایحه باقی مانده است که اگر مجلس اصلاح کند، ما مصوبات را مجدداً بررسی خواهیم کرد.
طحان نظیف درباره متناسبسازی حقوق بازنشستگان، گفت: حکم برنامه هفتم توسعه برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان برخلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و ظرف سه سال باید اجرا شود.
سخنگوی شورای نگهبان درباره مصوبه مجلس برای کاهش مدت خدمت سربازی، گفت: این مصوبه ایراداتی داشت و برای اصلاح به مجلس شورای اسلامی ارجاع شد.