مردم از خرید اینترنتی دارو خودداری کنند 
مردم از خرید اینترنتی دارو خودداری کنند 
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو با بیان به اینکه اساساً با فروش اینترنتی دارو به شکل موجود مخالف  هستیم گفت:دارو به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است و با سایر محصولات  قابل قیاس نیست چرا که دارو به کنترل‌های خاص و دقیق نیاز دارد.

دکتر سیدحیدر محمدی در همایش معاونان غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور روز جمعه در سالن همایش‌های بین المللی بوستان اهواز معاون وزیر بهداشت افزود: در زمان حاضر فروش اینترنتی دارو غیرقانونی است و داروهای تقلبی، غیرمجاز و غیرایمن در بستر فضای مجازی و بدون اینکه بدانیم این فرآورده دارو است یا دارونما به دست مصرف کننده می‌رسد.

وی گفت: ما نظارت‌های سختی روی داروخانه‌ها اعمال می‌کنیم اما برخی سکوهای اینترنتی داروهای قاچاق، غیرمجاز و با منبع نامعلوم را به فروش می‌رسانند.

رییس سازمان غذا ودارو از مردم خواست که به هیچ وجه از بسترهای ناامن که سازمان غذا و دارو تا این لحظه هیچ یک از آنها را تایید نکرده است دارو تهیه نکنند و در صورت خرید مسئولیت هرعواقبی با خریدار است.

دارورسانی درب منزل به‌جای فروش اینترنتی دارو
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو گفت: تدوین دستورالعمل دارورسانی درب منزل در دستور کار قرار دارد تا بر این اساس داروی سالم از طریق داروخانه زیر نظر داروساز از مسیر سالم به دست بیمار واقعی برسد.

دکتر محمدی با اشاره به اینکه وضعیت حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در سال جاری بهتر از سال گذشته است اظهار کرد: در حوزه دارو پس از مدتی وقفه در تخصیص ارز، از اواخر تیر ماه امسال شرایط تخصیص و تامین با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بهبود یافت.

وی با اشاره به کاهش کمبودهای دارویی در ماه های اخیر اظهار کرد: داروهای “وارفارین” و “متی مازول “داروهایی است که طی ماه‌های اخیر با کمبود مواجه بود که خوشبختانه محموله‌هایی از این داروها توزیع و محموله‌های بعدی نیز تامین و توزیع خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه مشکلات ایجاد شده در حوزه شیرخشک در نمای بیرونی و فضای رسانه بیشتر از واقعیت بود، گفت: به دلیل مشکلاتی که در چهار ماه اول سال در تامین ارز داشتیم تامین ماده اولیه شیرخشک با مشکل مواجه شد و تولیدکنندگان بزرگ این فرآورده از ذخایر خود نسبت به تامین بازار اقدام کردند، در شهریور و مهر امسال به دلیل کم شدن ۲۰ درصدی ذخایر اصلی و بروز نگرانی بین خانواده‌ها و خرید بیشتر، مشکلاتی در بازار به وجود آمد به طوری که در برخی از آمارها برخی افراد اقدام به خرید ۲۰۰ قوطی شیر خشک کرده بودند.